dinsdag 13 november 2012

Babette 13 november

Het gaat hartstikke goed met Babette! Morgen is ze alweer 5 maanden en ze ontwikkelt zich goed. Ze maakt heel goed contact, heeft zich al een paar keer van haar buik naar haar rug gedraaid en klets al heel wat af. Ze heeft al een paar weken geleden haar eerste twee tandjes gekregen :-). Ze groeit lekker door en is een hele vrolijke, tevreden en blije baby. Sinds een paar dagen krijgt ze ook groentenhapjes, vooral worteltjes zijn favoriet.

Voor nu is haar blaas de grootste zorg. Ze heeft al een aantal keer bacteriĆ«n in haar urine gehad en ook al 4 antibiotica kuurtjes achter de rug. We gebruiken sinds de laatste kuur een ander middel als  'onderhoudsdosis' en dat lijkt goed te werken. Op 30 november gaan we, twee maanden eerder dan aanvankelijk het plan was, terug naar de uroloog. Ze gaan dan opnieuw een echo maken en een video urologisch onderzoek uitvoeren. We zijn benieuwd.

Inmiddels is Myrthe weer begonnen met werken en proberen we met z'n vijven in ons nieuwe ritme te komen. Babette is twee keer naar de creche geweest. De wijkverpleging is daar langs geweest om te catheteriseren en dat is tot onze opluchting goed gegaan! Op de andere dagen wordt ze liefdevol opgevangen door een tante en door de opa en oma's. We zijn blij dat het allemaal loopt zoals gepland, maar we zijn vooral natuurlijk heel blij dat het zo goed gaat met onze lieve Babette!